Takakonttikirppis

Tapahtuman aika:
Tapahtuman sijainti:
Museon piha-alue

Helatorstaina 18.5. klo 10 -14 museon piha-alueella järjestettävällä takakonttikirppiksellä myydään kirppistavaraa autojen takakontista. Tule myymään pois vanhat aarteesi tai tekemään löytöjä hauskaan kirppistapahtumaan! Tapahtuma järjestetään jo kolmattatoista kertaa Sarka-museolla.

Tule myyjäksi takakonttikirppikselle!

Myynti tapahtuu varatuilta autopaikoilta. Myyntipaikalle takakontin eteen myyjät voivat tuoda myös myyntipöydän, peräkärryn tai rekin. Paikka on parkkiruudun levyinen. Myyntipaikka on 10€. Halutessasi voit lunastaa itsellesi tuplapaikan hintaan 20€. Tuplapaikat sijoitetaan museon Konehallin päätyyn. Paikat jaetaan saapumisjärjestyksessä, joten jos haluat ystäväsi kanssa vierekkäiset paikat, saapukaa yhdessä ja ajakaa peräkkäin.

Tapahtuma-aika on klo 10-14 ja myyjien vastaanottaminen tapahtuu klo 8.30-9.30. Paikka maksetaan tullessa tasarahalla liikenteenohjaajalle tai kortilla museon infossa.

Myyntipaikkavaraukset pyydetään viimeistään viikkoa ennen (11.5. mennessä) sähköpostilla info@sarka.fi tai puhelimitse (02) 763 7700. Varattavia paikkoja on 130.