Tue museota!

Haluatko tukea toimintaamme ja tehdä lahjoituksen Suomen maatalousmuseo Saralle? Kun annat meille lahjoituksen, se on paljon muutakin kuin vain rahaa. Autat meitä rakentamaan museota meille kaikille nyt ja tulevaisuudessa.

Sarka on Loimaalla sijaitseva maatalouden valtakunnallinen vastuumuseo. Muistamalla museota testamentissa tai muulla lahjoituksella tuet meitä monipuolisissa tehtävissämme: tulevia näyttelyitämme, yleisö- ja tapahtumatoimintaamme sekä kokoelmiemme hoitoa. Lahjoitus jää rahaston kautta täyttämään museon perimmäistä tehtävää, säilyttämään ja jakamaan yhteistä kulttuuriperintöämme tuleville sukupolville. Jokaisella lahjoituksella on merkitys.

Voit tehdä lahjoituksen:

  1. Tekemällä rahalahjoituksen Suomen Maatalousmuseosäätiön tilille.
  2. Tekemällä testamenttilahjoituksen.
  3. Tekemällä merkkipäivälahjoituksen.

Yksityishenkilöillä ja yhteisöillä on verovähennysoikeus alkaen 850 euron vuosilahjoituksista. Jos harkitset museon tukemista lahjoituksella, ota yhteyttä meihin. Kerromme mielellämme lisää museon toiminnasta ja annamme ohjeita lahjoituksen tekemiseen.

Tue näyttelyämme ja tee historiaa! Saat samalla näkyvyyttä yrityksellesi

Tällä hetkellä kartutamme rahaa maatalouden koneellistumisesta kertovaan On se kone –näyttelyyn. Kerromme, miten koneellistuminen helpotti maanviljelijöiden työtä sekä arkea ja mahdollisti tuotannon kasvun ja vaurastumisen. Mitkä olivat ensimmäisiä maatalouden koneita? Entä tiesitkö, miten satelliitit ja viljanpuinti liittyvät toisiinsa? Näyttelyssä pääset tutustumaan myös moderniin maatalouteen ja kuinka tämän päivän viljelijä hyödyntää koko ajan kehittyvää teknologiaa ja digitalisaatiota.

Näyttelyn suunnittelu on jo aloitettu ja se avautuu konehalliin keväällä 2024.

Jokainen maanviljelijä traktoreineen, puimureineen, kuivureineen ja työkoneineen on jättänyt jäljen Suomen historiaan. Tarjoamme tätä mahdollisuutta myös muille. Tue näyttelyämme ja tee historiaa.

On se kone –näyttely rakennetaan noin kymmeneksi vuodeksi. Voit tukea meitä koko kymmenen vuoden ajan, tai valitsemallasi kestolla. Tarjoamme yrityksellesi näkyvyyttä niin näyttelystämme kuin nettisivuiltamme, sekä VIP-päivän museossamme joko henkilökunnallesi tai asiakasryhmällesi.

Alla on kuvattu esimerkkejä, miten näyttelyä voi tukea

10 vuoden mainostila 30 000 €
5 vuoden mainostila 20 000 €
1 vuoden mainostila 7 000 €

Lahjoitus Suomen maatalousmuseosäätiölle on verovähennyskelpoinen aina 50 000 € asti. Rahalahjoitukset ja yritysten tuet käytetään lyhentämättöminä suomalaisen maatalouden kulttuuriperinnön säilyttämiseen ja vaalimiseen.