Valokuvauskilpailu: Pelloilla ja poluilla

Loimaan kamerat ry ja Sarka-museo järjestävät yhteistyössä kaikille avoimen valokuvauskilpailun. Kilpailun aiheena on ”Pelloilla ja poluilla: Mitä maaseutu merkitsee sinulle?”

Kilpailuun lähetetyistä kuvista toteutetaan syksyllä 2024 näyttely Sarka-museon tiloissa. Järjestävien tahojen edustajista koostuva tuomaristo valitsee näyttelyyn 22 kilpailuun osallistuvaa valokuvaa. Näyttelyn yhteydessä järjestetään yleisökilpailu. Äänestyksessä parhaiten pärjänneet palkitaan. Voittajakuvan ikuistaneelle kuvaajalle on tarjolla oma näyttely Suomen maatalousmuseo Sarkaan vuodelle 2025.

Mitä maaseutu merkitsee sinulle?

Mitä maaseutu merkitsee sinulle? Merkitseekö se vapautta ja elinvoimaa vai koetko kyläraitin sorassa rapisevat askeleet ahdistavina? Oletko kenties kasvanut maaseudulla? Muistatko juoksukisat pellon pientareella vai porkkanamaan harvennustalkoot? Tai ehkä olet kaupunkilainen? Merkitsevätkö pellot ja järvet sinulle lomaa, pakopaikkaa ja kaivattua luontoyhteyttä?

Suurimmalla osalla suomalaisista on jonkinlainen suhde maaseutuun. Suhde voi olla romanttinen tai se voi olla käytännöllinen, se voi olla kaipaava tai se voi olla kaihtava. Millä tavalla sinä liität itsesi hiekkateiden halkomiin peltomaisemiin, laiduntaviin lehmiin, metsiin, latoihin, liitereihin, kyläkauppoihin ja tanssilavoihin?

Muistele, tarinoi, pohdi tai tunnelmoi. Kerro valokuvin, millä tavalla tunnet maaseudun.

Katso lisätiedot ja osallistu kilpailuun Loimaan kameroiden kotisivujen kautta:

https://www.loimaankamerat.fi/toiminta/kilpailu