Takakonttikirppis tulee taas helatorstaina

Helatorstaina 18.5. klo 10–14 museon piha-alueella järjestettävällä takakonttikirppiksellä myydään käytettyä tavaraa autojen takakontista. Tule myymään pois vanhat aarteesi tai tekemään löytöjä hauskaan kirppistapahtumaan! Tapahtuma järjestetään jo kolmattatoista kertaa Sarka-museolla.

Myynti tapahtuu varatuilta autopaikoilta. Myyntipaikalle takakontin eteen myyjät voivat tuoda myös myyntipöydän, peräkärryn tai rekin. Myyntipaikka on parkkiruudun levyinen ja maksaa 10€. Pyydämme myyntipaikkavaraukset viimeistään viikkoa ennen (11.5. mennessä) sähköpostilla info@sarka.fi tai puhelimitse (02) 763 7700. Varattavia paikkoja on 130. Halutessasi voit lunastaa itsellesi tuplapaikan hintaan 20€. Tuplapaikat sijoitetaan museon Konehallin päätyyn. Paikat jaetaan saapumisjärjestyksessä, joten jos haluat ystäväsi kanssa vierekkäiset paikat, saapukaa yhdessä ja ajakaa peräkkäin.

Tapahtuma-aika on klo 10–14 ja myyjien vastaanottaminen tapahtuu klo 8.30–9.30. Paikka maksetaan tullessa tasarahalla liikenteenohjaajalle tai kortilla museon infossa.

Tervetuloa myymään, ostamaan ja viihtymään! Paikalla myös ruoka- ja virvokemyyntiä.