Sarka mukana OKRA-näyttelyssä 5.-8.7.

Suomen suurimpiin maatalousnäyttelyihin lukeutuva OKRA tekee paluun Oripään lentokentälle neljän vuoden tauon jälkeen. Suomen maatalousmuseo Sarka on luonnollisesti mukana näyttelyhumussa. Näyttelyn Perinnepihalla on nähtävillä museon kokoelmiin kuuluva Valmet Maataloustraktori vuodelta 1954. Museon väkeä löydät Saran teltasta Loimaan kaupungin osastolta D48, jossa on luvassa paljon mukavaa toimintaa. OKRA-maatalousnäyttely on avoinna keskiviikosta lauantaihin 5.-8.7. klo 9-17. Lisätietoja näyttelystä täältä.

Päälavalla kuullaan Suomen maatalousmuseon tuoreimpia kuulumisia avajaispäivänä 5.7. klo 15.30-16, kun museon johtaja Lauri Viinikkala, maatalousmuseosäätiön puheenjohtaja Olavi Ala-Nissilä ja projektityöntekijä Petra Nikula nousevat lavalle Iina Wahlströmin haastateltaviksi. Mukana menossa myös Ämmät äänessä -trio!

Sarka on avoinna joka päivä klo 10-18 myös OKRAn ajan. Näyttämällä OKRAn pääsylippua infossa pääset myös museon näyttelyihin koko heinäkuun ajan, joten nyt kannattaa tulla!