Museon kesä on alkanut!

Kauan odotetut Sarka-museon kesäeläimet ovat saapuneet! Tule tervehtimään lampaita, kanoja ja pupuja pihapiirimme laidalle Mellilän riihen luo. Muista, että eläimiä kannattaa aina lähestyä rauhallisesti. Kysy tarvittaessa tarkemmat ohjeet museon infosta.

Museon lastenpiha on auki polkutraktoreineen ja keppihevosineen. Lisäpuuhaa lapsille järjestetään pitkin kesää. Älä myöskään unohda Lasten puuhapäivää 19.7.

Ruokakulmassa on avattu Unelmien piknik -puuhanurkkaus lapsille ja lapsenmielisille. Siellä voit askarrella mieleisesi piknik-annoksen ja tehdä ruokaan liittyviä tehtäviä. Voit myös kellahtaa lepotyynyille hyvän kirjan kanssa.

Saran kesäkohde Weteraanimoottorikerho Wanha Woima Oulaisista näyttäytyy kesän ajan Ravintolasalin näyttelyssä. Kiitetty Pitkiä pellavia -näyttelymme on myös koko kesän nähtävänä Aulasalissa, samoin kuin keskustelua herättävä Sinun ruokasi ei ole sinun -näyttely museon vaihtuvien näyttelyiden tilassa.

Kesällä kannattaa myös vierailla vielä kerran vanhassa Konenäyttelyssämme, ennen kuin se sulkeutuu heinäkuun lopussa! Konehallissa käynnistyy sen jälkeen uuden On se kone! -näyttelyn rakentaminen. Uudistunut konenäyttely avataan keväällä 2024.

Ravintolastamme saa lounasta myös lauantaisin kesä-heinäkuun ajan.

Sarka on auki joka päivä klo 10-17 ja hiljenee pienelle kesätauolle ainoastaan juhannuksena 23.-25.6. Heinäkuussa olemme auki joka päivä klo 10-18. Tervetuloa!