Joulun ajan tapahtumat ja aukiolo

Joulu piilossa

Joulun ja vuodenvaihteen ajan Sarka-museon molemmissa perusnäyttelyissä on löydettävissä jouluisia esineitä ja asioita. Monet jouluperinteemme juontavat talonpoikaiseen joulunviettoon, jossa menneestä sadosta kiittäminen ja hyvien enteiden luominen tulevalle satokaudelle näyttelivät merkittävää osaa. Esittelyyn on toki päässyt moni uudempikin jouluperinne. Voit tutustua perinteisiin rauhassa näyttelyyn tutustumisen ohessa. Joululomaa viettävät koululaiset ja perheen nuoremmat voivat lisäksi etsiä perinnepisteiden lähelle kätketyt sydämet ja niiden kirjainvihjeet tehtävälapun avulla. Vihjesanan ratkaistuaan saa museon infosta pienen palkinnon! Joulu on piilossa 7.1. asti.

Myymälässä tapahtuu

Vielä tällä viikolla ehtii tekemään hyviä joululahjaostoksia museomyymälä Muurikissa. Kun ostostesi yhteissumma ylittää 40 euroa, saat kassalla 15 % alennuksen! Tarjous on voimassa 22.12. asti.

Joulun välipäivinä 27.-29.12. museon aulassa on tarjolla poistokirjoja. Tervetuloa tekemään harvinaisia löytöjä!

Joulun ajan poikkeusaukiolot

Museo on avoinna perjantaina 22.12. klo 10-14, jolloin myös kahvila palvelee. Huomioithan, että kyseisenä perjantaina ei ole tarjolla lounasta!

Museo on suljettu jouluna la 23.12. – ti 26.12. sekä vuoden vaihteessa la 30.12. – ma 1.1. Myös loppiaisena 6.1. museo on suljettu.