Haemme projektityöntekijää

Suomen maatalousmuseo Sarka on uudistamassa maatalouden koneellistumisesta kertovaa näyttelyään. Tulevan On se kone! –näyttelyn valmistelevat työt ovat jo hyvällä mallilla: käsikirjoitus ja näyttelysuunnitelma ovat jo olemassa, teksti- ja kuvatoimitus hyvässä vauhdissa.

Etsimme nyt projektityöntekijää saattamaan näyttelyn uudistusprojekti loppuun. Projektityöntekijän tehtäviin kuuluu näyttelyprojektin koordinointi, budjetointi ja budjettiseuranta, aikatauluttaminen, näyttelyn rahoitusta edesauttava työ sekä näyttelyn että siihen liittyvien digitaalisten sisältöjen suunnittelu.

Toivomme sinulta kokemusta museoiden näyttelytyöstä. Tunnet näyttelyiden esittämistavat ja kehittyvän tekniikan mahdollisuudet näyttelysuunnittelussa. Ymmärrät museoiden yleisötyön luonteen ja sinulla kokemusta projektien ja hankkeiden läpi viemisestä sekä rahoitushakemusten tekemisestä. Työtä helpottaa suomalaisen maatalousyhteiskunnan ja maataloushistorian perusteiden tuntemus.

Työssäsi et ole yksin, vaan kanssasi näyttelyä koostamassa on koko Sarka-museon innostunut ja osaava työyhteisö yhteistyökumppaneineen.

Suomen maatalousmuseo Sarka on Loimaalla sijaitseva maatalouden valtakunnallinen vastuumuseo. Museolla on kolme pysyvää perusnäyttelyä, yksi vuosittain vaihtuva teemanäyttely sekä muita vaihtuvia näyttelyitä. Yleisö- ja tapahtumatoiminta on vilkasta. Sarka-museo valittiin Vuoden museoksi 2021.

Tehtävä on määräaikainen (sovitusti, n. 1.3.2023 –  31.3.2024), kokoaikainen ja tehtävän viikkotyöaika on 36 h 15 min. Tehtävästä maksetaan tehtäväkohtaisena palkkana 2700 euroa/kk. Noudatamme kuuden viikon koeaikaa. Työhön sisältyy lounasetu. Suhtaudumme joustavasti osittaiseen etätyöhön.

Hakuaika päättyy ti 31.1.2023 klo 15.00. Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan sähköpostilla osoitteeseen info@sarka.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa vt. museonjohtaja Iina Wahlström sähköpostitse (iina.wahlstrom@sarka.fi) koko hakuajan ja puhelimitse (p. 040 5402675) maanantaisin klo 9–16.