Sarka-kokous

Museon kokoustiloja voi vuokrata kokouksiin ja seminaareihin sekä erilaisiin yksityistilaisuuksiin aina häistä syntymäpäiviin ja hautajaisiin. Pienemmät tilaisuudet järjestyvät hyvin Pirtissä, Riihessä tai Luhdissa, isommat museon ravintolasalissa ja aulassa.

Seminaaritila Riihessä on tilaa maksimissaan noin 60-80 henkilölle, neuvottelutila Pirtissä 14 henkilölle ja neuvottelutila Luhdissa 25 henkilölle. Ravintolasalissa on tilaa 90 henkilölle, mutta ravintolasaliin ja aulaan saadaan istumapaikat yhteensä jopa 200 henkilölle.
Isommissa yksityistilaisuuksissa museon aulaa tai Riihtä voi käyttää myös tanssitilana. Kokous- tai juhlatilaisuuden ohjelmaan voi liittää tutustumisen museon näyttelyihin.

Voit vuokrata pelkästään kokous- ja juhlatilat, tai sitten liittää tilaisuuteen myös tarjoilua.

Maatalousmuseon kokouspaketit (hintaan sisältyy sekä tarjoilu että tilavuokra)
ja juhlamenuvaihtoehdot (eivät sisällä tilavuokraa) löytyvät yläreunan valikosta.

Varaukset: puh. (02) 763 7700 (museo) tai (02) 7637 7020 (ravintola). Tai sähköpostitse info(at)sarka.fi tai ravintola(at)sarka.fi.

Kokoustilavarausten peruutukset on tehtävä viimeistään 48 tuntia ennen varauksen alkua. Huom! Kokouspakettien (tila + tarjoilu) peruutukset tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme 50 % normaalihinnoista.

RIIHI

Tilavuokra ilman tarjoilua max. 90 hlö
puoli päivää (1-4 tuntiin) 80 €
kokopäivä (4-8 tuntia) 200 €
maks. yhden tunnin (1h) kokous 40 €
ilta-aikaan (klo 17 jälkeen) 120 €

Riihessä on dataprojektori, valkokangas, internetyhteys, langaton mikrofoni ja DVD, VHS- ja CD-soitimet. Riiheen on saatavilla myös kannettava tietokone, piirtoheitin ja fläppitaulu. Riihessä on myös piano.

Kouluasetelmassa (pöydät ja tuolit) Riiheen mahtuu noin 50 henkilöä. Pelkkien tuolien kanssa Riiheen mahtuu noin 90 henkilöä.


PIRTTI

Tilavuokra ilman tarjoilua 14 hlö
puoli päivää (1-4 tuntiin) 40 €
kokopäivä (4-8 tuntia) 60 €
max. yhden tunnin (1h) kokous 20 €
ilta-aikaan (klo 17 jälkeen) 100 €

Pirtissä on dataprojektori, valkokangas ja internetyhteys. Pirttiin on saatavilla myös kannettava tietokone, piirtoheitin ja fläppitaulu. Pirtissä on tilaa 14 henkilölle.


LUHTI

Tilavuokra ilman tarjoilua 20 hlö
puoli päivää (1-4 tuntiin) 40 €
kokopäivä (4-8 tuntia) 60 €
max. yhden tunnin (1h) kokous 20 €
ilta-aikaan (klo 17 jälkeen) 100 €

Luhdissa dataprojektori ja valkokangas sekä saatavilla myös kannettava tietokone, piirtoheitin ja fläppitaulu.
Luhti sijaitsee toisessa kerroksessa, kulku rappusia pitkin.


RAVINTOLASALI

Yksityisjuhlia ja kokouksia voi järjestää myös ravintolasalissa, mikäli tämä ei aiheuta haittaa lounas- ja kahvilatoiminnalle. Kysy asiasta museon infosta tai ravintolasta.